Written by 3:07 pm Evenimente

O Seară de Neuitat la Restaurantul Mecaind în Noaptea de Revelion!

Restaurantul Mecaind vă invită să celebrați trecerea în noul an într-un cadru elegant și festiv.

Restaurantul Mecaind vă invită să marcați trecerea în noul an într-un cadru elegant și festiv! Pentru cei ce doresc să întâmpine Anul Nou într-un mod deosebit, Restaurantul Mecaind deschide porțile pentru o petrecere de Revelion memorabilă.

Detalii Eveniment:

🎉 Locație: Restaurantul Mecaind
📅 Data și Ora: 31 decembrie 2023, începând cu ora 20:00
💫 Atmosferă: Meniu festiv, open bar nelimitat, muzică live și focuri de artificii
🥂 Preț: 450 lei per persoană

Cu dorința de a oferi o experiență culinară și socială de excepție, Restaurantul Mecaind vă propune un meniu festiv diversificat, acompaniat de un open bar nelimitat și muzică live pentru a vă bucura de o seară plină de farmec și distracție.

Pentru această ocazie specială, restaurantul propune următoarele reduceri:

💑 Cuplurile care au avut evenimente la restaurant în 2023 beneficiază de un discount de 25%.
👨‍👩‍👧 Copiii sub 14 ani vor primi o reducere specială de 50%.
👥 Grupurile de minim 12 persoane vor avea parte de o reducere de 10%.

De asemenea, pentru a captura cele mai frumoase momente ale serii, Restaurantul Mecaind va pune la dispoziție o oglindă magică pentru amintiri de neuitat.

Restaurantul Mecaind vă invită într-un decor elegant și rafinat, oferindu-vă un mediu prietenos și relaxant pentru a vă bucura de această ocazie deosebită.

Pentru rezervări și detalii suplimentare, vă rugăm să contactați restaurantul la numărul de telefon 0729077030 și să vă asigurați locurile pentru această petrecere memorabilă!

Alături de formația The Singer Band (Radu ‘The Singer’ & Dan Ciolacu), se va crea o atmosferă vibrantă și plină de viață pentru a marca intrarea în noul an într-un mod cu totul special!

Restaurantul Mecaind vă așteaptă să vă bucurați de o seară deosebită și să transforme trecerea în noul an într-un moment de poveste!

(Visited 199 times, 6 visits today)
Close