Written by 2:18 pm Sport

Oltenițeanul Elis Andrei: Luptă Campionatul Mondial din Japonia

Sportivul Oltenițean Ghiuve Osman Elis Andrei, o tânără speranță a karate-ului românesc, se pregătește intens pentru o provocare de excepție. În perioada 3-5 noiembrie 2023, Elis va reprezenta România la Campionatul Mondial Ashihara Karate, care va avea loc în țara de origine a acestei arta martiala, Japonia. Cu un palmares impresionant în spate și o ambiție de fier, acest tânăr sportiv se pregătește să facă Oltenița și România mândre.

Elis, legitimat la Clubul Sportiv Tai Sabaki din Oltenița și antrenat de către Marcel Paraschiv, va concura în proba kumite la categoria juniori II masculin, la care se adaugă și categoria de greutate +65 kg open. Această categorie de greutate deschisă adaugă o notă specială competiției, iar Elis este hotărât să își demonstreze abilitățile și determinarea pe plan internațional. Cu o tehnică precisă și o dedicare de neclintit, el se află pregătit să lupte pentru a-și atinge scopurile și să aducă acasă o medalie de la acest prestigios eveniment sportiv.

Nu puteam trece cu vederea sprijinul important pe care Elis l-a primit din partea familiei și prietenilor săi. Îi mulțumește lui Sabri și lui Mara pentru susținerea necondiționată pe care i-au oferit-o de-a lungul acestui drum plin de eforturi și sacrificii. Sprijinul lor este o parte esențială a succesului său și îl motivează să dea tot ce are mai bun la Campionatul Mondial Ashihara Karate.

Evenimentul va avea loc în Matsuyama, Japonia, iar fanii din Oltenița și din întreaga țară îl vor susține cu entuziasm și încredere. Cu siguranță, vor fi momente de suspans și emoție pe parcursul competiției, dar cu sprijinul familiei, prietenilor și fanilor, Elis este pregătit să facă Oltenița și România mândre.

În încheiere, dorim să transmitem un mesaj de încurajare către Elis: „Succes, Elis! Fă ce știi mai bine, dă tot ce ai mai bun în tine și luptă cu inima. Pentru noi, ești deja Campionul nostru, și suntem mândri să te avem ca reprezentant. OSU!”

(Visited 350 times, 1 visits today)
Close