Written by 8:29 pm Sport

Succes uluitor pentru Oltenița la European SABAKI Challenge Freiburg 2023

În cadrul prestigiosului European SABAKI Challenge desfășurat la Freiburg în 2023, sportivii din Oltenița au reușit să obțină rezultate remarcabile în disciplinele de Kata și Kumite. Această competiție a reunit luptători talentați din întreaga Europă, iar prezența în finală și pozițiile ocupate de către acești sportivi demonstrează nivelul înalt de pregătire și dedicare pe care aceștia îl au în practicarea artelor marțiale.

Proba Kata: În proba de Kata, reprezentanții clubului Enshin Karate din Oltenița s-au remarcat prin performanțe de excepție. Adelina Barbu a obținut locul întâi, devenind campioană europeană la această disciplină. Demonstrând o tehnică impecabilă și o expresivitate desăvârșită, Adelina a impresionat juriul și spectatorii prezenți.

De asemenea, Mihalache Maria și Urlea Ianis au ocupat locurile doi, obținând titlurile de vicecampioni europeni. Performanța acestor tineri sportivi a confirmat calitatea instruirii și a pregătirii oferite de către antrenorul Marcel Paraschiv din Oltenița. Deși competiția a fost strânsă, Maria și Ianis au reușit să impresioneze prin controlul tehnic și eleganța mișcărilor lor.

Nițică Eduard, cu o evoluție remarcabilă, s-a clasat pe locul șase în proba de Kata, confirmând astfel progresul său în arta karate.

Proba Kumite: În disciplina de Kumite, Mihalache Maria a dominat competiția, obținând locul întâi și devenind campioană europeană. Abordând fiecare luptă cu determinare și strategie, Maria a demonstrat agilitate și putere, ceea ce i-a adus o victorie meritată.

Urlea Ianis a obținut locul doi în proba de Kumite, dovedindu-și abilitățile și rezistența în fața unor adversari de temut. Cu o tehnică impresionantă și o voință puternică, Ianis s-a dovedit a fi un adversar redutabil.

Barbu Adelina, în ciuda competiției acerbe, s-a clasat pe locul trei în proba de Kumite. Angajându-se în lupte spectaculoase și demonstrând determinare și curaj, Adelina a reprezentat cu mândrie clubul Enshin Karate din Oltenița.

Nițică Eduard, deși s-a clasat pe locul patru, a avut o prestație notabilă în aceast

ă probă, demonstrând abilități solide în tehnică și strategie.


Performanțele remarcabile ale sportivilor din Oltenița în cadrul European SABAKI Challenge Freiburg 2023 sunt o dovadă elocventă a angajamentului, pasiunii și efortului pe care aceștia le-au investit în practicarea artelor marțiale. Locurile ocupate pe podium în probele de Kata și Kumite reflectă nivelul înalt de pregătire al acestor tineri luptători și confirmă calitatea instruirii lor.

Felicitări Adelinei Barbu pentru titlul de campioană europeană în proba de Kata și Mihalachei Maria pentru titlul de campioană europeană în proba de Kumite. De asemenea, felicitări lui Urlea Ianis, Barbu Adelina și Nițică Eduard pentru pozițiile lor remarcabile în clasamentul competiției.

Aceste rezultate extraordinare reprezintă o mândrie nu doar pentru sportivii din Oltenița, ci și pentru întreaga comunitate. Succesul lor este rezultatul muncii asidue, determinării și susținerii oferite de antrenori, familii și prieteni.

Oltenița poate fi cu mândrie recunoscută ca un centru al talentului în karate, iar aceste performanțe de excepție vor inspira și motiva noii aspiranți în lumea artelor marțiale. Felicitări tuturor sportivilor implicați și mult succes în continuare!

(Visited 303 times, 6 visits today)
Close