Written by 12:27 pm Sport

Oltenițean pe podium la Mondiale: Osman Elis Andrei

🥋 Oltenița, mândră de un nou campion mondial! 🌟 Felicitări lui Ghiuve Osman Elis Andrei, care a adus acasă medalia de bronz de la Campionatul Mondial de Ashihara Karate din Japonia. Un exemplu de pasiune și dedicare pentru toți oltenițenii! 🇷🇴👏 #OltenitaPentruCampioni #Karate

Un nou nume promițător strălucește în lumea karate-ului românesc, iar Oltenița are toate motivele să fie mândră de acest tânăr sportiv talentat. Ghiuve Osman Elis Andrei, reprezentantul nostru la Campionatul Mondial de Ashihara Karate din Japonia, s-a întors acasă cu un succes notabil.

În perioada 3-5 noiembrie 2023, Elis a făcut pasul hotărât pe tatami pentru a reprezenta cu mândrie culorile României la acest eveniment de anvergură mondială. Sportivul nostru a fost înscris la categoria +65kg, juniori 2, și și-a demonstrat abilitățile deosebite în cadrul competiției.

Sub îndrumarea antrenorului său dedicat, Marcel Paraschiv, Elis a concurat cu determinare și inima deschisă. Cu trei lupte câștigate la activ, a dovedit că munca sa asiduă și pasiunea pentru karate l-au pregătit corespunzător pentru această provocare. Însă punctul culminant a fost semifinala în care a concurat împotriva unui alt sportiv român talentat. Chiar dacă Elis a suferit o înfrângere în această rundă, performanța sa a fost cu adevărat impresionantă.

Rezultatul final a fost un loc pe podium și un medaliat cu bronz pentru Ghiuve Osman Elis Andrei, care a readus acest triumf acasă, la Oltenița. Cu mândrie și dedicare, el a demonstrat că ambiția și pasiunea pot transforma orice obstacol într-un pas spre succes. Felicitări Elis pentru performanța extraordinară, iar Oltenița își sărbătorește un nou erou sportiv!

(Visited 464 times, 6 visits today)
Close